Последни вести

Оваа вест е достапна само на англиски.

Ве известуваме дека денес, 14.05.2003 година, на Берзата се пријавени следните блок трансакции со акциите на:

Согласно Договорот за котација, Благој Ѓорев АД Велес известува дека по одржаното Собрание на акционери на 04.04.2003 година ги донесе следните одлуки:

Македонската берза АД Скопје и Загребачката берза потпишаа Меморандум за соработка

Ве известуваме дека денес, 13.05.2003 година, на Берзата се пријавени следните блок трансакции со акциите на:

Согласно Договорот за котација, ДГ Бетон АД Скопје ги известува акционерите дека на 29.05.2003 година ќе одржи Собрание на акционери.

Оваа вест е достапна само на англиски.

Согласно Договорот за котација, АД ЕМО Охрид известува за следното:

Собранието на Алкалоид АД Скопје на својата седница одржана на 30.04.2003 година, донесе Одлука за купување на сопствени акции. Согласно Одлуката:

Оваа вест е достапна само на англиски.