Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 09 март 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 08.03.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 531 обични акции
- Макстил АД Скопје - 172 обични акции