Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 09 февруари 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 08.02.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 39 обични акции
- Тетекс АД Тетово – 67 обични акции