Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 09 февруари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 08.02.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Комерцијална Банка АД Скопје – 204 обични акции
-Гранит АД Скопје – 804 обични акции