Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 09 октомври 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.10.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 160 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје - 79 обични акции