Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 08 октомври 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 07.10.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Уготур АД Скопје – 23 обични акции 
-РЖ Економика АД Скопје – 21 обични акции
-Макстил АД Скопје – 487 обични акции 
-РЖ Услуги АД Скопје – 179 обична акција 
-РЖ Интер Трансшпед АД Скопје – 22 обични акции 
-РЖ Техничка контрола АД Скопје – 9 обични акции
-Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје – 423 обични акции