Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 07 јуни 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.06.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-НЛБ Банка АД Скопје – 9 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 14 обични акции