Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 07 мај 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.05.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Димко Митрев АД Велес – 102 обични акции