Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 07 април 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.04.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје - 44 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје - 492 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 45 обични акции
- Витаминка АД Прилеп - 72 обични акции