Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 07 март 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.03.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 19 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 254 обични акции
- Уготур АД Скопје - 21 обични акции
- Макстил АД Скопје - 433 обични акции