Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 07 февруари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.02.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Рудници Бањани АД Скопје - 67 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 31 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 80 обични акции