Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 06 септември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.09.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Дебарски бањи Цапа АД Дебар - 30 обични акции
- Фершпед АД Скопје - 10 обични акции
- ГТЦ АД Скопје - 206 обични акции