Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 06 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-    Реплек АД Скопје – 1500 обични акции