Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 06 мај 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.05.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 67 обични акции
-Трготекстил-малопродажба АД Скопје – 312 обични акции