Главниот извршен директор за Е-билтенот на МБА
среда, 06 октомври 2021

Главниот извршен директор на Македонска берза, Иван Штериев, за рубриката „ВО ФОКУС“ (дел од Кварталниот Е-билтен на Македонската Банкарска Асоцијација), пишува за првите девет месеци од 2021 годината.

Прочитајте повеќе