Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 05 август 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.08.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Тетекс АД Тетово – 74 обични акции