Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 05 јуни 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.06.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Аутомакедонија АД Скопје - 28 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 4 обични акции