Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 05 април 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.04.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 869 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 76 обични акции
- Хотели Метропол АД Охрид - 32 обични акции