Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 05 октомври 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.10.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 521 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 110 обични акции