Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 05 октомври 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.10.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална банка АД Скопје - 702 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 255 обични акции
- Гранит АД Скопје - 294 обични акции