Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 04 октомври 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.10.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- НЛБ Банка АД Скопје - 30 обични акции
- ВВ Тиквеш АД Кавадарци - 40 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 50 обични акции
- ОКТА АД Скопје - 108 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 200 обични акции