Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 04 октомври 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.10.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје – 100 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 20 обични акции 
-ЗК Пелагонија АД Битола – 20 обични акции