Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 04 јануари 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.01.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-    Гранит АД Скопје – 200 обични акции
-    Македонски Телеком АД Скопје – 684 обични акции.