Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 04 јануари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 31.12.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 35 обични акции
-РЖ Институт АД Скопје – 7 обични акции
-Уготур АД Скопје – 29 обични акции
-РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 27 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 13 обични акции
-РЖ Техничка контрола АД Скопје – 11 обични акции
-РЖ Услуги АД Скопје – 225 обични акции
-РЖ Економика АД Скопје – 26 обични акции
-Макстил АД Скопје – 613 обични акции