Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 31 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Гранит АД Скопје – 90 обични акции 
-Комерцијална Банка АД Скопје – 30 обични акции