Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 31 март 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.03.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макотекс АД Скопје – 73 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 45 обични акции
-ЗК Пелагонија АД Битола – 12 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 30 обични акции