Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 31 јануари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.01.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 25 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 1.523 обични акции