Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 30 септември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.09.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална банка АД Скопје - 190 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 75 обични акции
- Раде Кончар- Апаратна техника АД Скопје - 181 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 1 обични акции