Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 30 јуни 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.06.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 58 обични акции
- Тутунски комбинат АД Прилеп - 128 обични акции