Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 30 јуни 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.06.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Прилепска Пиварница АД Прилеп – 25.000 обични акции