Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 30 април 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.04.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- ОКТА АД Скопје – 15 обични акции