Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 30 март 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.03.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Фруктал МАК АД Скопје - 405 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 433 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 68 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 736 обични акции