Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 30 декември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.12.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-    Алкалоид АД Скопје – 35 обични акции
-    МЗТ Пумпи АД Скопје – 20 обични акции