Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 03 септември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.09.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 243 обична акција
- Аутомакедонија АД Скопје – 72 обични акции
- Раде Кончер-Апаратна Техника АД Скопје – 74 обични акции