Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 03 мај 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.05.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 315 обични акции
- Тутунски комбинат АД Прилеп - 109 обични акции