Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 03 април 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.04.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:


- Комерцијална банка АД Скопје - 20 обични акции