Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 03 февруари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.02.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 282 обични акции
-Бетон АД Скопје – 34 обични акции
-НЛБ Банка АД Скопје – 50 обични акции
-РЖ Техничка контрола АД Скопје – 10 обични акции
-Уготур АД Скопје - 26 обични акции
-РЖ Економика АД Скопје – 23 обични акции
-Либерти АД Скопје - 781 обични акции
-РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 24 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 35 обични акции
-Стопанска Банка АД Скопје – 1.749 обични акции
-ТТК Банка АД Скопје – 100 обични акции