Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 03 октомври 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.10.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Факом АД Скопје - 50 обични акции