Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 03 јануари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.01.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 204 обични акции
- Стопанска банка АД Скопје - 190 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 25 обични акции