Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 29 септември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.09.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 200 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 22 обични акции