Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 29 март 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.03.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 1.064 обични акции
- ТТК Банка АД Скопје - 1.000 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 2.081 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 11.208 обични акции