НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 29 декември 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.12.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва - Комерцијална Банка АД Скопје –15 обични акции - РЖ Услуги АД Скопје –206 обични акции - Пелистерка АД Скопје –13 обични акции - Уготур АД Скопје –27 обични акции - Прилепска Пиварница АД Прилеп –3 обични акции - Макстил АД Скопје –560 обични акции