Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 28 април 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.04.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 3.276 обични акции