Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 28 март 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.03.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје - 25 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 220 обични акции
- Макошпед АД Скопје - 619 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 422 обични акции