Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 28 ноември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.11.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- НЛБ Банка АД Скопје - 7 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 46 обични акции
- Гранит АД Скопје - 100 обични акции