Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 28 јануари 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.01.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Фустеларко Борец АД Битола – 140 обични акции
- Тетекс АД Тетово – 67 обични акции
- РИК Силекс АД Кратово – 175 обични акции