НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
среда, 27 август 2014
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.08.2014 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Алкалоид АД Скопје –460 обични акции - Грозд АД Струмица –33 обични акции