Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 27 јули 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.07.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Раде Кончер-Апаратна Техника АД Скопје – 64 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 817 обична акција
- Комерцијална Банка АД Скопје – 4.050 обични акции