Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 27 јуни 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.06.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 813 обични акции
- ОКТА АД Скопје - 67 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 40 обични акции