Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 27 декември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.12.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- РЖ Економика АД Скопје – 17 обични акции
- Уготур АД Скопје – 18 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 17 обични акции
- Макпетрол АД Скопје – 20 обични акции
- РЖ Техничка Контрола АД Скопје – 7 обични акции
- ЖАС АД Скопје – 74 обични акции